לןגן

בקלאווה במילוי חלבה בייתית

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 18/03/2017 | 09:21
בקלאווה במילוי חלבה בייתית

תקציר המתכון: מה מאמיה איזה טעים זה, בקלאווה במילוי חלבה ביתית😍בהשראת המתכון של רונית פרץ וסיון מלול

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. להניח שני עלים של פילו אחד על השני,לרסס בשמן ולמלא מהמלית בקצה לכל האורך,לגלגל ולרסס בשמן כל גלגול,זאת אומרת מגלגלים ומרססים בשמן כל גלגול לרסס בשמן עד הסוף ולהעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולחתוך לחתיכות לא עד הסוף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמזהיב.

  2. נכין את הסירופ ונמרח לאחר האפיה.

  3. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤