לןגן

רולדה שוקולד

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 16/03/2017 | 22:02
רולדה שוקולד

תקציר המתכון: טעם גן עדן בכלום עבודה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 170 ולרפד תבנית תנור בנייר אפייה ולשמן אותו,

  2. להמיס שוקולד ושמן על אדים, אפשר גם במיקרוגל, להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח סוכר וסוכר וניל

  3. לערבב קמח וקקאו, להוסיף את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ולצקת לקצף הביצים, לערבב רק עד לקבלת תערובת חלקה, לצקת לתבנית ולאפות 12 דקות, לא יותר!!

  4. להקציף שמנת ופודינג לקצפת יציבה, למרוח על הרולדה ולגלגל

  5. להמיס שוקולד על אדים או במיקרוגל ולמרוח על הרולדה....

  6. קדימה הקפה מוכן נשאר להתענג מכל ביס