לןגן

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 15/03/2017 | 12:00
עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

תקציר המתכון: כשלא רוצים להתעסק יותר מדי.... נפלאה...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנורים לחום 170 ולשמן שתי תבניות אינגליש,

  2. למעוך בעזרת מזלג את הבננות

  3. ולערבב יחד את כל המוצרים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

  4. לחלק בין שתי התבניות ולאפות כ40 דקות עד להזהבה ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ייבש, זהו..... ניתן לפזר אבקת סוכר ואפשר להגיש כמו שזה .. יאמי, טעים לצד כוס תה ....