לןגן

בקלוואה בשר וצנוברים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 15/03/2017 | 08:29
בקלוואה בשר וצנוברים

תקציר המתכון: בקלוואה בשר וצנוברים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר טוב אנשיםםם

  2. תודה לכל המפרגנים מודה באופן אישי אוהבת אתכם😗😗😗

  3. לא זה לא בקלוואה גבינה זה בקלוואה עם בשר וצנוברים!!!!!!

  4. אז ראשית נפשיר ללילה שלם חב' דפי פילו.

  5. תבנית 26 מלבנית. 💟סיון מלול💟

  6. 200 גר' צנוברים לקלות על הגז עד להזהבה.

  7. בסיר רחב נטגן 3 בצלים קצוצים להזהבה. נוסיף, קילו בשר בקר טחון טרי!

  8. נפורר ונטגן עד שהוא משנה את צבעו נוסיף חצי צרור כוסברה, חצי צרור פטרוזיליה, קורט בהרט, חצי כפית שום גבישי, כמון, מלח ופלפל תתבלו לפי טעמכם.💟סיון מלול💟

  9. נערבב ונשפר טעמים. כשהבשר מתקרר נוסיף את הצנוברים... ניקח את הפילו נניח לאורך ונחתוך באמצע ל- 2 חבילות שוות! #הסבר_מפורט_בתמונות. נשמן במעט ספריי שמן את התבנית נניח עלה אחד נרסס מעט ונחזור על הפעולה עד לקבלת גובה של 14 דפים (סה"כ הדפים בחבילה 1 של פילו).

  10. נניח את כל הבשר ללא נוזלים ואת החבילה השנייה שנשארה של הדפי פילו נניח על הבשר עלה אחר עלה כאשר אנו משמנים מעט מאוד בספריי שמן כל אחד בנפרד. למעלה נסיים שוב במעט ספריי שמן ונפזר שומשום ומעט קצח לא חובה למי שלא אוהב

  11. #בשר_בקר_ישראלי_טרי