לןגן

פילה מושט בעשבי תיבול

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 14/03/2017 | 21:06
פילה מושט בעשבי תיבול

תקציר המתכון: כשרוצים דג טעים בקלי קלות אז מכינים פילה מושט בעשבי תיבול אפוי בתנור, יאמי😍😍😍

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בקערה שמים

אופן הכנה

  1. 4-6 יח' דג פילה מושט שטוף היטב ,להשרות במים עם מלח ולימון כעשרים דקות ולשטוף שוב.

  2. בקערה שמים:

  3. כוסברה קצוצה, שום כתוש, שמן זית , מלח,פלפל שחור ופלפל אדום חריף חתוך לעיגולים, מערבבים היטב ומשרים את הדגים יחד עם התבלינים לחצי שעה לספיגת הטעמים.

  4. מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים כרבע שעה עשרים דקות לא יותר שהדג לא יתייבש, בתאבון💖