לןגן

אוזני המן במילוי פרג

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/03/2017 | 23:04
אוזני המן במילוי פרג

תקציר המתכון: אוזני המן טעימות ונימוחות בפה ממולאים בפרג

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל הנוזלים, לאחר מכן מוסיפים את הקמח המעורב עם אבקת אפייה בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר למשך חצי שעה בערך. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר.

  2. בסיר מרתיחים מים וסוכר, מוסיפים את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, ומבשלים על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט/פירורי לחם עד לקבלת מילוי יציב.