לןגן

אוזני המן נוסח מלי מאירוב

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/03/2017 | 14:41
אוזני המן נוסח מלי מאירוב

תקציר המתכון: המתכון מוצלח מאוד, תודות למלי מאירוב - הפטנט שלה: שמוסיפים כף ריבה לבצק... אל תחששו יוצא מעולה !!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים וללוש לבצק רך ונעים. אם הבצק דביק אפשר להוסיף מעט קמח.

  2. להכניס את הבצק למקרר לפחות לשעה.

  3. להוציא את הבצק מהמקרר. לרדד אותו על משטח מקומח ולקרוץ עיגולים. לקמח גם את המערוך ומעט קמח גם את הבצק מלמעלה.

  4. לשים כפית מילוי ולסגור.

  5. לאפות כ- 14 דקות בחום של 175 מעלות עד שמזהיב טיפה... לא מדי הרבה, אחרת האוזנים יצאו חומים.

  6. (יוצאים בערך כ- 35 אזני המן)

  7. * אם ממלאים בריבה נוזלית. רצוי להקפיא את אוזני המן כ-1/4 שעה לפני האפיה, או להוסיף אגוזים קצוצים

  8. * לאוזני המן לילדים קטנים, אפשר להוסיף לבצק סוכריות צבעוניות לקישוט

  9. * אוזני המן ורודים - להוסיף מספר טיפות מיץ פטל, או סירופ מלבי