לןגן

פרחי תמרים

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 09/03/2017 | 10:00
פרחי תמרים

תקציר המתכון: בצק נוסטלגי, טעם נפלא ואינספור אפשרויות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום בינוני 170 ולרפד תבנית בנייר אפיה, או לאפות בעטרות כמו שאני עשיתי-מומלץ ויפה

  2. לערבב את חומרי הבצק, לערבב את חומרי המלית, לרדד לעלה את הבצק ולקרוץ עיגולים בקוטר 5ס"מ, לבצע 4חתכים במקביל, זה מול זה, אבל לא עד למרכז העיגול, במרכז להניח חצי כפית מהמלית, ללפף כל חתך בנפרד מסביב למלית עד לקבלת צורת פרח, לאפות כ12 דקות עד להזהבה, לקשט באבקת סוכר ולהתענג....... בהצלחה