לןגן

בומב קינדר

מאת: אתי ממן, פורסם: 08/03/2017 | 22:20
בומב קינדר

תקציר המתכון: פשוט מושלמת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד חלב, יוצקים בתבנית בומב סיליקון, הופכים ומנערים עודפי שוקולד, מקפיאים חצי שעה.

  2. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים,שמן, חלב, קמח, אבקת אפייה, תמצית נוגט, יוצקים לתבנית אלומיניום גדולה, אופים 150 מעלות כ 20 דקות.

  3. קורצים עיגולים בגודל התבנית, מניחים עיגול בתוך התבנית, מורחים 2 כפות קרם נוגט,

  4. מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים אבקת מוס נוגט, תמצית נוגט, מורחים על הקרם שמרחנו, מניחים עיגול נוסף ושוב מורחים קרם נוגט וקצפת, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, יוצקים מעל את יתרת השוקולד שהמסנו, מקפיאים חצי שעה נוספת, מחלצים את העוגה מהתבנית, ממסים שוקולד לבן ומזלפים על הכדור.