לןגן

סיגרים מתוקים ממולאים בשקדים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 07/03/2017 | 19:04
סיגרים מתוקים ממולאים בשקדים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

הכנת הבצק

אפיית עלי הבצק

אופן הכנה

  1. מילוי שקדים :

  2. 500 גרם שקדים מולבנים

  3. 350 גרם סוכר

  4. 1 ביצה

  5. 3 טיפות מי ורדים - לטעם ורדים

  6. לטחון את השקדים עם הסוכר במעבד מזון

  7. מוסיפים את המי ורדים והביצה מערבבים וממלאים את הסיגרים

  8. שמים מילוי בגודל 10 ס״מ מקפלים משני צידי העלה כיוון פנימה ומגלגלים מדביקים את הסיגר עם חלבון ביצה

  9. טיגון :

  10. שמן עמוק מחממים על אש גבוהה , בטיגון מטגנים על אש בינונית

  11. בערך עד שהעלה משחים קלות מוציאים מהסיר

  12. סירופ דבש :

  13. 500 גרם סוכר

  14. 1/2 כוס מים

  15. חצי לימון סחוט

  16. 1שקית סוכר וניל

  17. 2 טיפות מי ורדים משובח

  18. מרתיחים בסיר עד שמתקבל צבע שנהב

  19. ואז מוסיפים את המי ורדים

  20. טובלים את הסיגרים

  21. בהצלחה ❤