לןגן

ספגטי ברוטב אדום

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 07/03/2017 | 09:06
ספגטי ברוטב אדום

תקציר המתכון: ספגטי מהיר קל ובעיקר טעיםםםם

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יום שלישי פעמיים כי טוב! 😘

  2. מממממ וואייי איזה ריח נדיר! קציצות עוף ותירס אווריריות וממכרות לצד ספגטי קל ומהיר בלי הרבה השקעה.

  3. #והסלט, מה אני יגיד לכם לקחתי 5 עגבניות פתאום אני קולטת במקרר קופסאת זיתים אמרתי יאללה נחתוך בערך כוס, פותחת קופסאת תירס גמדי... מצמידה את כולם יחד וקוצצת לטבעות חחחחחח כמה קל אהה?

  4. עוד גרסה

  5. ❣סיון מלול❣

  6. #ספגטי: זה הספגטי הכי קל שלי, יש לי כמובן יותר מושקע אבללל.... מי צריך יותר מזה?

  7. מבשלים חב' פסטה לפי הוראות היצרן. בסיר אחר מטגנים במעט שמן בצל להשחמה, מוסיפים 3-4 כפות רסק עגבניות גדושות, מים רותחים תוך ערבוב עד לקבלת רוטב בין סמיך למיימי בקיצור רוטב! מוסיפים תבלינים: כפית פפריקה, כפית סוכר, חצי כפית כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם, כפית בזיליקום יבש, נערבב טוב טוב נשפר טעמים, נבשל על אש נמוכה עד שירתח בערך 5 דק'. נסנן את הספגטי המוכן מנוזלים וישר נעביר לסיר... נערבב וזה כל הסיפור אין צורך בבישול נוסף של הספגטי גם עם הרוטב! נכון קל??? סידרתי אתכם להיום❤❤❤❤❤