לןגן

עוגת תפוזים

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 06/03/2017 | 18:36
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: לא צריך סיבה טובהעל מנת להכין אותה, הריח עושה הכל...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 160 לשמן שתי תבניות אינגליש או סיר פלאלהקציף ביצים עם סוכר לקציפה תפוחה וגבוהה, להסיר מהמיקסר להוסיף שמן לערבב יבשים ולצקת אותם לסרוגיןו לבלילה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה, לצקת לתבניות את הבלילה ולאפות כ 40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.... לצנן את העוגה ולקשט באבקת סוכר.... נו התה מוכן???