לןגן

עוגת תפוחים

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 06/03/2017 | 18:30
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: עוגה נפלאה,בחושה, מצויינת גם עם קצפת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 170 לשמן תבנית אינגליש או בבקה, לערבב ביצים עם סוכר, להוסיף חמאה רכה , לערבב את היבשים ולהוסיף לסרוגין עם החלב והוניל, להוסיף את התפוחים ולצקת לתבנית משומנת

  2. לאפות כ-40 דקות עד להזהבה ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש....