לןגן

מקרון

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 06/03/2017 | 18:22
מקרון

תקציר המתכון: אני לא קונדיטורית ולקח לי זמן להגיע למתכון מנצח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. לסנן במסננת את אבקת הסוכר והשקדים

  2. להקציף חלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב, לא יותר מדיי!!!

  3. להוסיף את אבקת הסוכר והשקדים ולערבב הייטב עד לקבלת משחה להכניס לשקית זילוף עם צנטר חלק ולזלף עיגולים קטנים במרחק של 2 ס"מ בערך. ל"הטיח"את התבנית על מנת שייצאו בועות אוויר במידה וקיימות ולהניח לייבוש כחצי שעה, לאפות במדף אחד לפני התחתון כעשר דקות עד שהעוגייה תופחת מעט ומתקשה כמו נשיקות, להמיח לקירור מוחלט, לא לנסות להוציא לפני שהעוגייה מתקררת.

  4. בינתיים להכין קרם,

  5. להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. להעביר את הקרם לשקית זילוף ,לזלף מעל עוגייה אחת ולכסות בשנייה.... ניתן למלא בגאנש שוקולד לבן.....