לןגן

כפתורים,פרגיות ואפויים ברוטב צ'ילי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 06/03/2017 | 08:11
כפתורים,פרגיות ואפויים ברוטב צ'ילי

תקציר המתכון: כפתורים,פרגיות ואפויים ברוטב צ'ילי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר נפלאאא לכולםםםם🌹🌹

  2. לדבר הזה אני קוראת "הכל בתבנית אחת"! שזה אומר: לקחתי חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות, שטופות ונקיות! חצי קילו נוספים של "כפתורים" (תשאלו את הקצב הוא יודע מה זה), ❣סיון מלול❣

  3. שקית של תפוחי אדמה בוואקום קטנטנים מצאו אותם במקררים של הירקות! בשלו את התפוחי אדמה עם הקליפה כרבע שעה, סננו.

  4. את הנתחי עוף, נקו טוב טוב וסננו מנוזלים, העבירו הכל לקערה גדולה. כולל התפוחי אדמה, שפכו כוס רוטב צ'ילי, רבע כוס סילאן, רבע כוס טריאקי, רבע כוס רוטב סוייה כפית של ג'ינג'ר קצוץ מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

  5. ❣סיון מלול❣

  6. ערבבו הכל יחד העבירו לתבנית ולאפייה על חום 180 מעלות עד להשחמה יפה ושהתפוחי אדמה רכים רכים. בהצלחה😘😘😘😘