לןגן

דג ברוטב קארי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 05/03/2017 | 07:09
דג ברוטב קארי

תקציר המתכון: דגים בקארי מעלפיםם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקרררר

  2. ואם לא בא לי דג ברוטב אדום

  3. אז מה עושים???? נכון.... ממציאים מתכון לדג צהוב!!! דג ברוטב קארי עם תפוחי אדמה ופלפלים בצבע צהוב!! ולמה?? כי הלכתי עם הצבע עד הסוף! והטעם מה איתו??? בעלי אומר זה אחד הדגים הנדירים שעשיתי אז בבקשה חברים תהנו גם אתם😘😘😘😘 ❣סיון מלול❣

  4. פילה מושט בקארי🐟🐟🐟

  5. בסיר רחב נזלף מעט שמן בתחתית, נפרוס פרוסות תפוחי אדמה שיכסו את כל התחתית בערך 4 גדולים, מעל נפזר 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות, נפזר 10 שיני שום, צרור של כוסברה וחצי צרור שמיר קצוץ. כעת שהסיר מסודר נשרה את הדגים בלימון סחוט טרי ונפזר מלח גס מעט על כל דג כ-20 דק'. ❣סיון מלול❣

  6. נשטוף ונניח את הדגים בסיר על כל השלבים שעשינו. ניקח קערה עם 2 כוסות מים רותחים (מדידה חד פעמי שתייה חמה), נערבב עם כף תבלין קארי, כפית כורכום, כפית כמון, כפית תבלין לדגים, כף אבקת מרק עוף, מלח ופלפל גרוס. ערבבו לפתיחת הטעמים ושפכו על כל הסיר, סגרו ובשלו עד שהתפוחי אדמה מתרככים אין זמנים! ❣סיון מלול❣

  7. ✔✔✔ טיפ:

  8. לא לדאוג שהדג מתבשל המון זמן הוא למעלה והמים לא מכסים אותו הוא מתבשל עם האדים של הסיר לכן זה הטיפ שהוא ישאר עסיסי ורך כמו חמאה. בהצלחההה❤❤❤ אוהבת אתכם