לןגן

סלט מבושל/מטבוחה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 05/03/2017 | 00:10
סלט מבושל/מטבוחה

תקציר המתכון: נמצא בכל שולחן שבת סלט מבושל /מטבוחה הכי טעימה שיש😍😍

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את העגבניות במים חמים עם 4 חתכים (כמו איקס) עד לריכוך, לאחר מכן מקלפים אותם וחותכים לריבועים.

  2. מעבירה לסיר ומתחילה לבשל.

  3. מוסיפה את השום הקצוץ ומערבבת מידי פעם עד לצמצום הנוזלים ומועכת את העגבניות.

  4. ממשיכה לבשל עוד קצת ומוסיפה את הסוכר ומערבבת , מוסיפה את המלח והפפריקה וממשיכה לערבב ומבשלת על להבה נמוכה.

  5. מוסיפים את השמן בהדרגה עד לסוף הבישול .

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤