לןגן

בורקס כבד עוף

מאת: אילנה סרור, פורסם: 03/03/2017 | 23:45

תקציר המתכון: מומלץ

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הכבדים לצלות מעט בגריל ואחר מכן לחתוך ל2 כל כבד,

  2. אתה בצלים לחתוך רצועות דקות ולטגן במחבת גדולה עד הזהבה להוסיף פטריות וכבדים ותבלינים ושים בצד לקירור,ואחרי כן לפתוח אתה בצק לסדר שורה של הכבדים לסגור בצק ולסדר בתבנית למרוח ביצה ושומשום אם אוהבים לאפות 180 כמו בורקס עד הזהבה.בתאבון