קציצות עם אפונה
מאת: אילנה סרור, פורסם: 03/03/2017 | 23:36
תקציר המתכון:
מומלץ בחום
קטגוריה: לילדים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי ק"ג בשר טחון עוף,חב פטרוזיליה, 1 בצל גדול, 3 גבעולי שמיר,1 עלה כרפס , הכל קצוץ דק,
-
תבלינים: כורכום,מלח ,מרק עוף, תבלין לקציצות,פלפל שחור,הכל יחד ללוש טוב לשים בצד למנוחה,
-
תוספת לקציצות : אפונה ירוקה ,בצל 1גדול,1עלה כרפס קצוץ,
-
תבלינים :פלפל שחור ,מלח ,מרק עוף,כורכום,שמן מעט,
אופן הכנה
-
לטגן בצל עד הזהבה ,להוסיף כרפס לטגןלהוסיףאפונה תבלינים להמשיך טיגון ואז להוסיף כוס וחצי מים , לתת רתיחה
-
להוסיף את הקציצות לבשל 30 דקות, בתאבון
-
אפשר להוסיף תפ"א\תחתיות אטישוק