לןגן

ריבת תותים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 03/03/2017 | 16:14
ריבת תותים

תקציר המתכון: בעונת התותים מי עוד כמוני נשארת עם המון תותים במקרר אז המתכון הוא הפיתרון ❤

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נכין

  2. 750 גרם תותים

  3. 525 גרם סוכר

  4. לימון וחצי סחוט טבעי

  5. גרדת לימון אחת

  6. מקל וניל מגורד אחד אם אין אפשרי לשים כף תמצית וניל טהור

  7. לערבב בתוך הקערה לסגור עם ניילון נצמד ולשים במקרר ליממה 24 שעות

  8. בזמן שזה במקרר לתת עירבוב כל כמה שעות שהסוכר יהיה נמס

  9. הוראות הכנה :

  10. בסיר עם תחתית כפולה לבשל על אש גבוהה את התותים בערך 15 דקות ולבדוק עם מד חום שהגענו לטמפ׳ של 109 מעלות

  11. מנמיכים את האש ומבשלים עד הסמכה של התותים

  12. טיפ : מקפיאים צלחת ולאחר 30 דקות בישול שמים כף של התותים על הצלחת עם האצבע מעבירים על הריבה ואם הריבה נוזלת וסוגרת את הפס היא עדיין לא מוכנה אם הריבה לא זזה סימן שהסמיכות מוכנה והריבה מוכנה

  13. בהצלחההה 🔥🔥🔥❤