לןגן

מוקפץ עם רצועות חזה עוף

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/03/2017 | 05:20
מוקפץ עם רצועות חזה עוף

תקציר המתכון: יותר טעים ממסעדות , מוקפץ חלומי 😍😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם מעט שמן ולהוסיף את החזה עוף ולטגן מעט ,להוסיף את הירקות ולהקפיץ שתי דקות להוסיף מלח ופלפל ולערבב , להוסיף את הרטבים ולערבב היטב.

  2. מבשלים את הספגטי או האטריות במים רותחים עד לריכוך, מסננים ומוסיפים לרוטב.

  3. מבשלים עוד שלוש דקות להטמעת הטעמים ומוסיפים קשיו לטעמכם .

  4. פיזרתי מעל קצת שומשום קלוי.

  5. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤