תקציר המתכון: חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י 😍קרדיט לגיסתי לימור❤
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את החצילים לעיגולים ממליחים ושמים בצד לחצי שעה לסינון הנוזלים.
טובלים את החצילים בבלילת הביצים ומצפים בפרורי לחם או בקמח מצות.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
לאחר הטיגון לשים בנייר סופג ולאחר מכן להעביר לצלוחית ללא כיסוי עד להגשה על מנת לא לאבד את הקראנצ'יות של הציפוי.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤