לןגן

קציצות ביס עם פסטה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 02/03/2017 | 16:23
קציצות ביס עם פסטה

תקציר המתכון: איתי ילדי הקטן ביום אחד ביקש קציצות ביס פסטה ומאז זה רץ ברשת 👌🔥❤

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חצי קילו בשר טחון עם 3 שיני שום וחצי בצל בינוני חצי צרור כוסברה 2 כפות פירורי לחם 4 כפות שמן כף שטוחה של תבלין לקציצות , כף שטוחה מלח , מוסיפים טימין,טרגון,קצח, מערבבים טוב את הבשר ולמקרר חצי שעה

  2. רוטב לקציצות : ❤ מרסקים בערך 8 עגבניות טריות מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית קוצצים 5 שיני שום שמים את העגבניות ומביאים לרתיחה מוסיפים כפית מלח , כף שטוחה תבלין לקציצות ושוב מוסיפים כף שטוחה של טימין , טרגון , קצח , תבלין לקציצות מוסיפים חצי כוס מים רותחים לרוטב , זה הרגע שמתחילים להכין את הקציצות גודל הקציציה בגודל ביס שמים את הקציצות ל30 דקות בישול עם סיר מכוסה

  3. שלב נוסף ורצוי לעשותו לאחר מכן מסירים את המכסה ועוד כ- 10 דקות ללא מכסה לאדות את הנוזלים ,מכבים את האש , ❤מראש מכינים את הפסטה במים רותחים כ- 8 דקות לערך , לאחר שסיננו את הפסטה ורחצנו במים מוסיפים את הפסטה לסיר הקציצות מערבבים לאט לאט יחד לא לדאוג זה לא מתפרק , בהצלחה בתאבון🔥❤