לןגן

קוסקוס

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 02/03/2017 | 15:57
קוסקוס

תקציר המתכון: אין על הקוסקוס האמיתי שעושים בידיים 👌🔥❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סולת מנפים ומחלקים לשלושה חלקים

  2. כל חלק אנחנו נשים בסיר רחב גדול נתחיל עם חצי כוס מים ונפורר עם שתי ידיים את הסולת שהיא צריכה להרגיש לנו לחה אבל בלי גושים דביקים מעבירים את הסולת במסננת עבה

  3. בסיום כל הסולת נשים רבע כוס שמן ונעביר לאידוי כאשר שמים חצי מכמות הסולת ושאנו רואים שהאדים יוצאים ממכסה הסיר נפתח ונוסיף את יתרת הסולת ונשאיר לאידוי של 30 דקות

  4. נוציא לסיר הרחב נשים 3 כוסות מים נכסה במגבת רבע שעה

  5. נוסיף את המלח ועוד רבע כוס שמן נעביר במסננת עבה ושוב לאידוי עם אותה פעולה שעשינו באידוי הראשון ל30 דקות

  6. נעביר שוב לסיר הרחב נפורר את מזלג נכסה עם מגבת ועליה את מכסה הסיר לרבע שעה

  7. טיפ : להעביר שוב במסננת את הקוסקוס ומכאן אשמח לקבל תגובות על התוצאה

  8. בתאבון ❤