תקציר המתכון: אורז עם עדשים וביצת עין
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בוקר נפלא חברים!!!! אני מכריזה בזאת שאני והמטבח העיראקי נשואים כדת וכדין לנצח!!!
הפעם מצרפת לכם תבשיל טעים ברמות אחרות העונה לשם קיצ'רי- עדשים כתומות ואורז בתוספת ביצת עין ❣סיון מלול❣ מממממווווושששלםםםםםםםםםםםם!!!!!!
מדידה בכוס חד פעמית שתייה חמה
❣סיון מלול❣
נשטוף 2 כוסות אורז וכוס עדשים כתומות עד שהמים שקופים לחלוטין ונסנן. בסיר נרתיח 5 כוסות מים, 2 וחצי כפות רסק עגבניות, 4 כפות שמן, כפית שום גבישי, חצי כפית סוכר, מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום ופפריקה הכל לפי הטעם שהמים רותחים והרסק נהיה נוזל, נוסיף את האורז והעדשים לתוך הסיר ונבשל על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים לחלוטין.
רצוי להגיש עם ביצת עין מעל.🍳🍳🍳
בתיאבון 😘😘😘😘