לןגן

מילקי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 01/03/2017 | 09:20
מילקי

תקציר המתכון: מילקי עם טעם אמיתי , אין כמו להכין בבית אם לא תנסו לא תדעו 👌🔥❤

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפודינג

לקצפת

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה :

  2. בסיר שמים חלב ,סוכר,מלח וחמאה עד שרותח ,

  3. בקערת נפרדת שמים קורנפלור עם המים מערבבים טוב עד שאין גושים

  4. כאשר תערובת החלב רותחת מוסיפים לסיר את תערובת הקורנפלור מערבבים במטרפה מנמיכים את להבת האש מערבבים עד לתערובת פודינג סמיך

  5. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ממשיכים לערבב עד שזה אחיד והשוקולד נמס

  6. יוצקים את הפודינג לכוסות 2/3 מגובהן , מצננים במקרר עד שהן קרות לחלוטין

  7. קצפת: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר וניל עד שמתקבלת קצפת אחידה ויציבה

  8. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים מעל הפודינג

  9. מקשטים בשוקולד מריר

  10. טיפ : לאכול רק שש שעות לאחר סיום המילקי 🌹

  11. בתאבון 😊