לןגן

סושי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 01/03/2017 | 08:47
סושי

תקציר המתכון: גם אני חשבתי שבעייתי להכין סושי מי שאוהב אז קבלו מתכון מסודר הצלחה בטוחה ❤

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 כוסות אורז עגול שטוף במים עד שטיפה למים צלולים באורז

  2. 3 כוסות מים רותחים כאשר כל כוס שמים כפית מלח לפני המים באורז

  3. שמים על האש לרתיחה סוגרים מכסה על אש נמוכה 6 דקות בישול , בסיום 6 דקות מכניסים כף לבדוק את האורז ואם עדין חסר בישול שמים חצי כוס מים רותחים נוספים ולבישול של עוד 2 דקות ומורידים מהאש

  4. נותנים כערבוב בתנועות קיפול לאורז ושמים 6 כפות קרם קוקוס ומערבבים

  5. במקביל לעשיית האורז :

  6. שמים בסיר קטן

  7. 5 כפות חומץ אורז

  8. 8 כפות סוכר וכפית מלח

  9. על הגז יחד עד שמגיעים למרקם נוזלי ושקוף והסוכר נמס

  10. אנחנו שופכים את הנוזל לתוך האורז ומערבבים יחד

  11. בהצלחה באורז

  12. למילוי :

  13. לחתוך את הירקות:

  14. רצועות גזר

  15. רצועות מלפפון

  16. רצועות בטטה

  17. רצועות דג סלמון

  18. רצועות אבוקדו

  19. מחצלת ואצות : ניתן לקנות בכל סופר

  20. שמים את המחצלת עליה את האצה כאשר מולכן הצד המחוספס , שמים אורז ובוחרים את הירקות שהכנו עם הדג ומבצעים תנועת גלגול עם המחצלת , אותו העיקרון לגלגל אורז חיצוני במידה ורוצים לטגן

  21. הכנת מטפורה - כיסוי מטוגן לסושי :

  22. כוס קמח

  23. 2 ביצים

  24. כוס מים

  25. קוביות קרח

  26. בצלחת נוספת פירורי פנקו

  27. לאחר הכנת גלגל הסושי טובלים בתערובת קמח שהכנו ואז מגלגלים על הפירורים

  28. מחממים מחבט עם חצי כוס שמן מטגנים על אש בינונית

  29. בהצלחה ❤

  30. טיפ:

  31. כאשר רוצים לחתוך את הסושי רק עם סכין רטובה 🌺