תקציר המתכון: החריפות והטעם מגרה מאוד את החיך. אנטיביוטיקה של הטבע
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
יוצקים לסיר את השמן. מטגנים קלות פלפל ירוק חריף. עם השום והטימין היבש.מוסיפים עגבניות טריות. אחר מוסיפים רסק עגבניות (ופלפל וצומה) פלפלת חריפה עם שום כתוש . ופפריקה מתוקה ומבשלים. איזה 1/4 שעה ואחר
שוברים בצלחת ניפרדת ביצה ( לוודא עם היא נקיה מדם.) ויוצקים על הסלסה/ הרוטב ומבשלים איך שאוהבים. אני אוהבת שהביצים מבושלות. לקראת סוף הבישול מפזרים מעט קימל טחון. ארומה משגעת