לןגן

צלי בשר עם בצל

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 28/02/2017 | 20:21
צלי בשר עם בצל

תקציר המתכון: מעולה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את גוש הבשר במים עם פלפל שחור אנגלי ועלי דפנה כ 3 שעות כאשר הבשר מוכן להכניס את הגוש לפריזר שיתקרר למשך חצי שעה ואז להוציא ולפרוס לפרוסות דקות לטגן בצל להניח מעל את הבשר לתבל בכמון מלח פלפל שחור כורכום ומרק עוף להוסיף מעט מים ולבשל עד שמתקבל רוטב סמיך מעדן