לןגן

עוף ממולא בכוסמת ודוחן

מאת: Alina Kamanin, פורסם: 27/02/2017 | 21:52
עוף ממולא בכוסמת ודוחן

תקציר המתכון: ארוחה שלמה במנה אחת. עוף ללא עצמות אפוי בתנור עם כוסמת, דוחן וירקות.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר בצל ושום עד לשקיפות. מוסיפים את הגזר ומקפיצים מעט. מוסיפים את הכוסמת והדוחן וממשיכים לקלות בערך 5-6 דקות, תוך כדי ערבוב.

  2. מוסיפים תבלינים ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את המים. מערבבים היטב. מכסים ומנמיכים את הלהבה עד לספיגת כל המים.

  3. מצננים את התערובת. ממלאים את העוף ודוחסים לתוכו היטב. מהדקים עם קיסמי שיניים או עם חוט בישול. מניחים בתבנית. מורחים מעל את הציפוי, ואופים בתנור 180 מעלות בתוכנית רגילה עד שהעוף מוכן (בערך 45 דקות, תלוי בתנור). לבסוף שמים 200 מעלות על גריל ומשחימים את הציפוי מספר דקות.

  4. מומלץ להגיש עם סלט ירקות וחמוצים.

  5. בתיאבון!