לןגן

כבדי עוף על פסטה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/02/2017 | 12:28
כבדי עוף על פסטה

תקציר המתכון: כבדי עוף על פסטה רחבה ברוטב אסיאתי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פסטה עם כבד מוקפץ ברוטב אסיאתי ❤ איףףף איך מרגיש לי במסעדה סינית שזה משהו😋😋

  2. לקחנו 400 גר' איטריות ביצים (דוגמה בתמונות), ובישלנו לפי הוראות היצרן.

  3. צלינו קילו כבד מטעמי כשרות יש?

  4. יפה... הלאה בסיר רחב טיגנו 3 בצלים חתוכים לרבעים לשקיפות לא להשחמה רק להקפיץ לשקיפות יש? ❣סיון מלול❣

  5. מעולה... הוספנו 2 כפות ג'ינג'ר קצוץ, כוס רוטב צ'ילי, כוס רוטב סויה, חצי כוס רוטב טריאקי, רבע כוס סילאן, רבע כוס מים רותחים פלפל גרוס ומלח לפי הטעם. ערבבנו,מבעבע??? יפה זה הזמן להוסיף את הכבדים שצלינו ל- 2 דק' כעת נוסיף את האיטריות שסיננו מהנוזלים נערבב ונבשל על אש נמוכה עוד כ- 10 דק' לספיחת הטעמים וסיימנו. ❣סיון מלול❣

  6. נכון שזה קל? אז שיהיה לכם בהצלחה😘😘😘 לא לשכוח לשתף בתוצאות