תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לתבל את הפילה עם התיבול שלו.
לשים 3-4 כפות שמן.
לכוון ל 160, מעלות לצרוב את הנתח היטב מכל הצדדים, כ15 דקות.
להוסיף 3 כוסות מים רותחים.
להוסיף:
גזר פרוס
שן שום
תפו״א
ירקות שורש
בצלים
להוסיף את התיבול למנה.
לזלף מעל מעט סילאן.
לכוון 120 מעלות ולבשל כשעתייםאם צריך להוסיף מים אז תמיד אפשר להוסיף.
להוסיף את הפטריות החתוכות 20 דקות לפני סיום התוכנית.
לפרוס את הנתח לפרוסות ולהגיש
מנה עולמית😋
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*