לןגן

עוגת תותים ומוס שוקולד לבן

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 26/02/2017 | 14:17
עוגת תותים ומוס שוקולד לבן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לשכבת תותים

למוס

אופן הכנה

  1. מערבבים את החומרים לתחתית ומשמנים תבנית 24 .

  2. אופים על 160 כ40 דקות

  3. מצננים.

  4. שמים את הגלטין בכוס עם המים.

  5. מרתיחים את התותים עם הסוכר ושמים על להבה קטנה כחצי שעה עד שכל הסוכר נמס טוחנים בבלנדר יד מרתיחים את הגלטין במיקרו כמה שניות עד שנמס מוסיפים לבלילה.

  6. מניחים במקרר.

  7. שמים את הגלטין עם המים בכוס.

  8. מרתיחים שמנת מתוקה אחת ומוסיפים את השוקולד מערבבים עד שהכל נמס.מצננים.

  9. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומאחדים בלילות.

  10. מרתיחים את הגלטין עד שנמס ומוסיפים לבלילה.

  11. שופכים מעל התותים ומניחים במקרר לכמה שעות.