סלט בורגול משגע
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 26/02/2017 | 11:25
תקציר המתכון:
סלט בורגול טעים במיוחד😍
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 וחצי כוסות בורגול עבה
-
4 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
-
חצי כוס סלרי עלים קצוץ
-
3 כפות חמוציות
-
חבילת בצל ירוק קצוץ
-
3 מלפופונים קצוצים לקוביות קטנות
-
1 גמבה קצוצה לקוביות קטנות
-
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
-
אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים מנדולינה
-
בוטנים מלוחים לפיזור על הסלט
לרוטב
-
3 כפות שמן זית
-
כפית מלח או לפי הטעם
-
כפית שטוחה פלפל שחור
-
מיץ מלימון אחד
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
-
את הבורגול יש להשרות במים חמים כחצי שעה ולאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה.
-
לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול.
-
להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.
-
מתקנים טעמים במידה וצריך.
-
מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה.
-
לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים.
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
-