לןגן

סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 26/02/2017 | 11:01
סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור

תקציר המתכון: לא תאמינו אבל החצילים לא מטוגנים😍 סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור,איך טעיםםםם😍😍בהשראת נעומי.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

תיבול לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. חותכים את החצילים לפרוסות ואח"כ למרובעים,ממליחים ושמים בצד לחצי שעה לסינון הנוזלים.

  2. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה, פרוסות של פלפל ירוק חריף או פלפל צ'ילי,מפזרים 4 שיניי שום לא קלופים.

  3. מערבבים הכל ביחד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 עד שמזהיב.

  4. חצי שעה בערך.

  5. להעביר לקערה, לקלף את השום ולקצוץ אותו להוסיף שמן זית, מיץ לימון ,טיפונת מלח וקצת כוסברה קצוצה,מתקנים טעמים במידה וצריך ולהגיש.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤