לןגן

קציצות בשר עם פול

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 18:45
קציצות בשר עם פול

תקציר המתכון: סיר שבהחלט סוגר מנה יפה עם אורז לבן 🔥

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ במכונה את הירק יחד עם הבצל שום ותפוחי אדמה

  2. לשים בשר בקערה להוסיף את מה שקצצו יחד עם התבלינים והשמן ללוש טוב טוב ומנוחה חצי שעה בקערה

  3. בסיר מטגנים בצל עם כרפס בנדיבות , לקחת כוס מים להוסיף את כל התבלינים שרשמתי למעלה בבשר ולשפוך בסיר , וכאן השלב שהוספתי את הפול נתתי רתיחה למים , סידרתי את הקציצות הוספתי מים עם לנגיעה בקציצות לא לכסות את הקציצות במים בישול בערך שעה ורבע על אש נמוכה

  4. בהצלחה בתאבון 🔥❤️