לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 15:58
דג סלמון בתנור

תקציר המתכון: הגעתם מהעבודה השעות הכי קשות לחשוב מה מכינים אז הנה מתכון בשלושדקות תהנו ❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית שמים עגבניות גמבה וצרור של כוסברה

  2. מכינים בקערה בערך חצי כוס שמן זית שבתוכו מלח גס פלפל גס שום יבש לימון יבש

  3. שמים את הדג ומורחים עליו עם מברשת את התבלינים

  4. לוקחים חצי לימון ומטפטפים מעל הדג

  5. לתנור חום של 200 מעלות 20 דקות

  6. מתאים להגשה עם תפוחי אדמה ( פירה )

  7. בהצלחה