לןגן

עוגת פרח שמרים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 15:19
עוגת פרח שמרים

תקציר המתכון: עוגה עם מילוי שלא משאיר מקום לבצק להיות בודד 😍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. השתמשתי בכוס חד פעמית לשתיה קרה

  2. קילו קמח

  3. כף וחצי כפות שמרים

  4. 2 ביצים

  5. כוס שמן שמן

  6. 2 כפות סוכר

  7. חצי כפית מלח

  8. כפית תמצית וניל

  9. בערך 2 כוסות מים פושרים

  10. כל אחת תוסיף מים לפי תחושת הקמח ואיחוד הבצק

  11. במיקסר שמתי קודם את היבשים ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות

  12. נתתי תפיחה של שעה וחצי

  13. הוצאתי אויר והכנסתי למקרר עד הבוקר

  14. בבוקר הוצאתי אויר ומנוחה רבע שעה בחוץ

  15. מכינים את צורת העוגה שרוצים מורחים מילוי שמים בתבנית חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות

  16. חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה

  17. והתוצאות מושלמות 🔥

  18. מילוי של נוטלה ובין כל כדור לכדור שמתי מטבע שוקולד חלב של מאסטר שף , פיזרתי עליה קוקוס מרחתי בביצה ושמתי עליה שקדים שיצאה מהתנור שמתי סירופ סוכר ❤

  19. הצורה נעשתה עם כדורים מרדדים את הבצק מורחים מילוי סוגרים , רוצים טיפ 🔥שהעוגה תיהיה אורירית שהשוקולד יתפזר בבצק אז ככה : שאתם סוגרים את הכדור לגזור את הסגירה ואז להמשיך לבצע עיצוב לכדור ככה יוצא כדור לא דחוס בבצק ולשוקולד יש מקום להיתפזר

  20. נכון שיצאה לי עוגה 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

  21. ❤בהצלחה