לןגן

פאי תפוחים קוקוס

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 10:35
פאי תפוחים קוקוס

תקציר המתכון: פאי מיוחד עם נגיעות ריבה תנסו ותבינו כמה טעים 🌹

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בלילת העוגה

לתחתית הפאי

אופן הכנה

  1. פאי תפוחים קוקוס ונגיעות ריבה 🔥❤

  2. מתכון לתחתית :

  3. חצי כוס סוכר

  4. 200 גרם חמאה

  5. לגרד קליפת לימון מלימון אחד

  6. ביצה אחת

  7. 2 כוסות קמח פחות 2 כפות

  8. מערבבת במיקסר את החמאה סוכר ובקליפת לימון מוסיפים קמח וביצה

  9. מרדדת על תבנית שמים במקפיא שעה את הבצק עושים חורים עם מזלג ולתנור שחומם מראש 160 מעלות 20 דקות אפייה

  10. פורסים 2 תפוחי עץ קלופים פורסים לפרוסות דקות שמים בסיר עם קינמון אגוזי מלך קצוצים כף דבש וחצי כוס מים נותנים בישול עד שהתערובת מגיעה לסירופ

  11. על תחתית הפאי מורחים ריבה ושופכים את התפוחים שהכנו מפזרים קוקוס קלוי ולתנור להמשך אפיה על חום 150 מעלות טורבו בערך 20 דקות שימו לב כל אחת והתנור שלה אז אנא השגיחו על התנור באפייה

  12. בהצלחה 🔥❤