לןגן

עוגת גבינה שוקולד אפויה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 09:02
עוגת גבינה שוקולד אפויה

תקציר המתכון: נשארתם עם גבינה אחת במקרר , הנה מתכון מנצח וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים

  2. מקציפים חלבונים עם כוס סוכר

  3. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הסוכר וניל וכפית תמצית הוניל מוסיפים את הגבינות מערבבים למרקם חלק ואז בהדרגה מוסיפים קורנפלור מערבבים פודינג וניל מערבבים למרקם חלק מאחדים את החלבונים עם קערת החלבונים בקיפולים עדינים

  4. בתבנית מספר 20 קפיצית ריפדתי את התבנית בנייר אפיה שפכתי את הבלילה

  5. ממיסים את השוקולד יחד עם השוקולית והשמנת עושים גומות בעוגה ושופכים שוקולד לתוכה

  6. מחממים תנור 160 מעלות מראש עם תבנית מים , מרפדים את התבנית מבחוץ בנייר כסף כדי שלא יחלחלו מים לעוגה , שמים את העוגה בתוך התבנית עם המים

  7. אופים שעה ורבע , בסיום לא פותחים את התנור שעה , לאחר שעה שמים במקרר לפחות 10 שעות , ניתן להגיש עם אבקת סוכר מעל העוגה

  8. בהצלחה 👏❤