לןגן

רולדה פריכה מאוד עם פרג

מאת: יעל , פורסם: 25/02/2017 | 02:10
רולדה פריכה מאוד עם פרג

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות

  2. מערבבים את כל חומרי הבצק במקסר ל2 דקות

  3. מחלקים את הבצק ל 3 כדורים

  4. מרדדים כל כדור בנפרד

  5. וממלאים בפרג ומגלגלים לרולדה

  6. חורצים פסים עם סכין באלכסון לאורך הרולדה

  7. ואופים כ 25 דקות

  8. חותכים לפי הסימון ומפזרים אבקת סוכר