תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה בשרית
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
4כפכפי חציל: ראשית נבחר חציל הכי קל שיש... הכבד מר לחלוטין✔טיפ ככל שהחציל קל ושפתחתם אותו אין בו גרעינים קטנים שמעיקים על החייך בחרתם את ההכי איכותי❣סיון מלול❣.
5נדקור במזלג... זה נשמע רע 😉 ונצלה אותו על האש במנגל או על מחבת על הגז בלי שמן בלי כלום ככה סגור.... עד שהוא נשרף מכל הצדדים ומתחיל להתכווץ ולהיות רך... להוציא, לצנן, לרוקן את התוכן, לא לזרוק את הקליפה😉 להכין טחינה גולמית על פי הוראות היצרן לערבב עם החציל... למלא את הקליפה כסירה ולהגיש. בנוסף מצרפת לכם מתכון לעוד סוגי סלטים שניתן להגיש ככה באותה שיטה.