לןגן

22

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 24/02/2017 | 20:28
22

תקציר המתכון: חציל בלדי צלוי עם טחינה לצד בשר אנטריקוט וכבד אווז

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבת מבורכת לכולםםםם

  2. כשהגברים נפגשים ושותים בליל חמישי זה מה שקורה כאן!!!! אז מה היה לנו... כבד אווז על סטייק אנטריקוט עסיסי וכפכפי חציל🍆🍆

  3. את הסטייק כמו את הכבד אווז לא נתבל עד שהם יוצאים מהאש, רגע לפניי הביס זרעו עליהם מלח ופלפל גרוס. זה התיבול❣

  4. כפכפי חציל: ראשית נבחר חציל הכי קל שיש... הכבד מר לחלוטין✔טיפ ככל שהחציל קל ושפתחתם אותו אין בו גרעינים קטנים שמעיקים על החייך בחרתם את ההכי איכותי❣סיון מלול❣

  5. נדקור במזלג... זה נשמע רע 😉 ונצלה אותו על האש במנגל או על מחבת על הגז בלי שמן בלי כלום ככה סגור.... עד שהוא נשרף מכל הצדדים ומתחיל להתכווץ ולהיות רך... להוציא, לצנן, לרוקן את התוכן, לא לזרוק את הקליפה😉 להכין טחינה גולמית על פי הוראות היצרן לערבב עם החציל... למלא את הקליפה כסירה ולהגיש. בנוסף מצרפת לכם מתכון לעוד סוגי סלטים שניתן להגיש ככה באותה שיטה