לןגן

פול מצרי, ביצים קשות ושקית חמין עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 24/02/2017 | 15:38
פול מצרי, ביצים קשות ושקית חמין עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון שך ליאת קאדר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפי טעם אישי אבל אצלי הילדים אוהבים

מרכיבים לחמין

מרכיבים לפול מצרי

תיבול לחמין

אופן הכנה

  1. אם כבר מכינים פול מצרי וביצים קשות

  2. אז כבר הוספתי גם שקית קוקי עם חמין בספונטני.

  3. 2 ארוחות בסיר אחד.

  4. הוראות הכנה לפול:

  5. למלא מים באיזי קוק שיכסה ויותר את הפולים.

  6. לשים ביצים קשות שבושלו במים רותחים עשר דקות (בשקית קוקי)

  7. להניח על הפול.

  8. הכנה בשני שלבים (ניתן לכוון מראש את שני השלבים)

  9. שלב 1:

  10. לכוון 105 מעלות למשך שעתיים

  11. שלב 2:

  12. לכוון 95-90 מעלות 5-6שעות ואז תכנית פלטה (עובר למצב זה באופן אוטומטי בסיום התוכנית)

  13. תמיד אפשר להוסיף מים אם צריך

  14. אפשר לשחק עם המעלות לפי החלטה אישית לזמני בישול

  15. טיפ:

  16. אפשר לקשט את החומוס מעל בכמה גרגירים.

  17. הוראות הכנה לחמין בשקית קוקי:

  18. להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב.

  19. להכניס בשקית קןקי ואז עוד שקית קוקי.

  20. להניח את השקית קוקי על הפול.

  21. לתת לזה להתבשל עם הפול בתי התוכניות, 105 מעלות שעתיים ראשונות ואז 95 מעלות עוד 6 שעות.

  22. מנה עולמית😋

  23. בתאבון!

  24. כמו שנאמר קודם, למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  25. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).