לןגן

עוגיות מקרון צרפתי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 22/02/2017 | 22:36
עוגיות מקרון צרפתי

תקציר המתכון: מי עוד חלמה על הכנת עוגיות מקרון אז המתכון מדוייק עשו כפי שכתוב המתכון

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה :

  2. לחמם תנור מראש 150 מעלות אפייה רגילה

  3. טוחנים היטב את השקדים הטחונים עם אבקת הסוכר

  4. מקציפים את החלבונים תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומגיעים להקצפה יציבה

  5. מקפלים את תערובת השקדים ואבקת הסוכר לתוך החלבונים בתנועות קיפול עדינות אך חייב להגיע למרקם חלק ואחיד

  6. שמים בשקית זילוף עם צנתר מספר 9

  7. עיגולים בקוטר 3 ס״מ

  8. אופים 15 דקות לא יותר שימו שעון

  9. מוציאים לקירור וייבוש לפחות חצי שעה לא לגעת בהם

  10. מילוי :

  11. 100 גרם מסקרפונה

  12. 50 גרם ריבת תות שדה

  13. מערבבים לבלילה חלקה שמים בשקית זילוף , מזלפים וסוגרים לעוגיה

  14. מילוי שוקולד / ריבת חלב :

  15. 4 כפות ממרח שוקולד אגוזים

  16. 150 גרם גבינה מסקרפונה

  17. מערבבים לבלילה חלקה שמים בשקית זילוף , מזלפים וסוגרים לעוגיה

  18. בהצלחה ♥️