לןגן

פטה כבד בזילוף פירות טרופיים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/02/2017 | 11:57
פטה כבד בזילוף פירות טרופיים

תקציר המתכון: פטה כבד עם ריבת פירות טרופיים תכינו טוסטונים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פטה כבד משגעעעע

  2. גם לזה הוספתי סירטון⬇⬇⬇

  3. חצי קילו כבד עוף צלוי מטעמי כשרות עם מעט מלח

  4. בסיר נטגן בצל להשחמה נוסיף רבע כוס יין אדום וכף סילאן נערבב ונבשל על אש נמוכה לצימצום הנוזלים.נבשל על הגז 3 ביצים נקלף ונניח בצד.🌹סיון מלול🌹

  5. נניח בקערה את הביצים והכבד המוכנים... נוסיף את הבצל עם היין וכו'... ונוסיף כמון מלח פלפל לפי טעמכם. נטחון את הכל יחד במוט או בקוצץ מה שיש לכם... נשפר טעמים וזהו!

  6. 🌹סיון מלול🌹

  7. לריבת פירות יער: קופסא אחת של פירות יער קפואים להפשיר, להניח בסיר, לשים מעל 3 כוסות סוכר ולבשל על אש נמוכה עד שהכל הופך להיות ריבתי... עד לצימצום הנוזלים לא עד הסוף חייב להישאר מעט רוטב. אין לזה סירטון כי הכנתי מזמן . ניתן לשמור את הריבה במקרר כשנה!!!