לןגן

קציצות עוף עם פלפלים אדומים ופיטריות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/02/2017 | 10:52
קציצות עוף עם פלפלים אדומים ופיטריות

תקציר המתכון: הן רכות אווריריות וממכרות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות עוף של דודה מירים😘כמה רכות, כמה אווריריות, כמה טעימות!!!! תוסיפו אורז והסתדרתם... ❣סיון מלול❣

  2. קילו חזה עוף טחון, 2 כפות פירורי לחם (הלבנים), ביצה 1, כפית אבקת סודה לשתייה, מלח פלפל כמון לפי הטעם, בצל 1 קצוץ, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק לעבד הכל יחד

  3. לטגן במעט שמן 3 בצלים חתוכים לטבעות עד להשחמה, להוסיף 4 גמבות חתוכות לפסים ולהוסיף 2 סלסלות פיטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות הכל להוסיף לבצל שהושחם לאידוי של עוד רבע שעה כעת נתחיל לגלגל כדורים מהעיסה עם ידיים משומנות. 💟סיון מלול💟נמלא קערה עם 4 כוסות מים רותחים (מדיד. כוס שתייה חד פעמית שתייה חמה) נוסיף למים תבלינים; אבקת מרק עוף, מלח פלפל גרוס, פלפל שאטה גרוס, כמון, כורכום הכל לפי טעמכם נערבב לפתיחת הטעמים ונשפוך על הקציצות לפזר את החצי צרור פטרוזיליה שנישארה מעל להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ-40-45 דק' בהצלחהההה