לןגן

רייפאת עוגיות מרוקאיות

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 22/02/2017 | 09:21
רייפאת עוגיות מרוקאיות

תקציר המתכון: מוצלח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 ק"ג קמח, 2 אבקת אפיה, 2 סוכר וניל, 1 כוס סוכר, 1 כןס שומשום, 2 ביצים, 1 כוס מיץ תפוזים, 250 גרם מחמאה, רבע כוס שמן, חצי כוס אניס

  2. ללוש את כל החומרים ביחד להכניס למקרר למנוחה של 10 דקות לרדד לעלה ובעזרת כוס ליצור עיגולים לנקב עם מזלג (או למי שיש גלגלת) לאפות בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות