לןגן

אוזני המן בטעם שוקולד ציפס ,מילוי חלבה

מאת: יעל , פורסם: 22/02/2017 | 02:08
אוזני המן בטעם שוקולד ציפס  ,מילוי חלבה

תקציר המתכון: אפשרות למלא את האוזן המן בחלבה ולהוסיף שוקולד ציפס גם במילוי וגם בבצק

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במקסר עם גיטרה,מכניסים את ,החמאה, הסוכר והביצה והתמצית מוקה ומעבדים

  2. מוסיפים את הקמח , הקקאו ,שוקולד צ'יפס

  3. ממשיכים לערבב המקסר עד שהבצק מתאחד לדקה

  4. מחממים תנור על חום של 175 מעלות

  5. מרדדים וקורצים עיגולים.

  6. ממלאים במילוי חלבה ומקפלים את האוזן המן

  7. מסדרים בתבנית אפיה עם נייר ואופים 10 דקות.

  8. בהצלחה