לןגן

פריקסה טוניסאי

מאת: יעל , פורסם: 22/02/2017 | 01:43
פריקסה טוניסאי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק נוח לעבודה.

  2. נותנים לו לתפוח בקערה של המקסרועד שמכפיל את הנפח.

  3. אחרי התפחה, שוב מעבדים את הבצק ומחלקים לכדורים של כ- 100 גרם. כמו לחמניות

  4. נעצב אותם ארוכות.

  5. מניחים אותם על נייר אפיה או על משטח משומן ..

  6. אחרי התפיחה השניה

  7. (אפשר לאפות אותם בתנור 180 מעלות. ולחסוך את השמן :)

  8. טיגון בשמן עמוק , נוציא על נייר סופג ונגיש חם עם כל התוספות.... בתאבון